Hur hittar du den billigaste elleverantören?

Hur hittar du den billigaste elleverantören i ditt område utan att kompromissa med servicekvaliteten?

Elleverantörer

När kontrollerade du senast ditt elavtal? Om det var för mer än ett år sedan kan du betala mycket mer än nödvändigt. En enkel sökning kan avslöja den billigaste elleverantören i din region – vilket sparar en betydande summa pengar. Din räkning speglar inte bara hur mycket energi du använder.

Postnummer

Ditt postnummer spelar också en roll för att bestämma hur mycket du betalar för el. Energileverantörer tar ut olika priser beroende på din region, även om de levererar samma tjänst.

Geografiskt betingat

Även om det inte finns mycket du kan göra med regionala prisvariationer – utan att flytta – kan du söka efter den billigaste elleverantören i ditt område och se till att du har den bästa tillgängliga energitaxan.

När det gäller energileverantörer betalar inte lojalitet. För att spara pengar, överväga att byta till en ny elleverantör – speciellt om du har hållit fast vid samma företag i flera år och har en standardtaxa. Dessa är bland de dyraste erbjudandena, men den goda nyheten är att du kan byta när som helst utan påföljd.